“Dok mnogi građani čitavu godinu nisu u mogućnosti da vide najmilije, njima nije problem da iznajme i drugi avion za svoje odmore i šoping ture širom Evrope i dalje. Njihov bezobrazluk i bahatost zaista ne poznaju granice”, kaže poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

“Dok građani svakodnevno ostaju bez posla, srpski član Predsjedništva BiH o našem trošku na posao u Sarajevo ide, ni manje, ni više, nego avionom. Dok su građani tokom prošle godine bili zaključavani u svojim domovima, gradovima i državi, najviši zvaničnici vlasti su, opet o našem trošku, išli na privatna putovanja u Beč, Rim, malo na more u Tivat i Grčku, pa sve do Tel Aviva.

Кrunić kaže da ni pandemija koja ubija ljude i uništava privredu nije spriječila Dodika i kompaniju da državne resurse troše na svoje bahanalije: 

“Vakcine prosimo, druga medicinska sredstva takođe, privreda ne može da se oporavi od mjera zatvaranja dok prijete novim restrikcijama, ali novca ima da se SNSD kompanija voza avionima, dok prosječan građanin sebi biciklo teško priušti. Jedina slika koju mogu da zamislim jeste kako od naših para lete iznad ojađene Republike Srpske na neku egzotičnu destinaciju i prostački nam se smiju.

To i jeste manir neodgovornih, bahatih, bezobraznih i primitivnih vlastodržaca, ali neće još dugo biti u mogućnosti da ovako ponižavaju naš narod koji će im se uskoro nasmijati u lica dok budu padali u politički nepovrat”, zaključuje Кrunić.