Ivan Stoilković, predsjednik Demokratske partije Srba u Sjevernoj Makedoniji podržao SNSD i Ujedinjenu Srpsku

0
23

       Kada je bilo potrebno, Srbi Makedonije nisu žalili svoje živote i bratoljubivo smo ih utkali u temelje Republike Srpske.

       Mi smo i danas tu da volimo Republiku Srpsku i da se međusobno pomažemo i sarađujemo, a vi – da je čuvate i gradite kao modernu, demokratsku, politički i ekonomski stabilnu i održivu Republiku koja je jedino i pravo mesto za život generacija Srba koje dolaze.

       Zbog toga, i mnogo čega drugog, pozivamo vas da 2. oktobra izađete na izbore i podržite Milorada Dodika za predsednika Republike Srpske, a Željku Cvijanović za člana Predsedništva BiH.

       Kao garante politike odbrane subjektiviteta Republike Srpske i vitalnih interesa srpskog naroda.

       Naše misli i podrška su uz kandidate SNSD i Ujedinjene Srpske sa kojima smo i do sada imali izuzetnu saradnju i koje su nosioci sveukupnog srpskog prosperiteta na vašim prostorima, ali i most koji nas čvrsto povezuje sa Srbijom i Srbima u regionu.

       Istorija je pokazala da smo mi Srbi, kad postignemo jedinstvo, nepobedivi i da u tom slučaju za nas nema nedostižnih ciljeva.

       Draga braćo i sestre, 2. oktobra se ponovo mora braniti Republika Srpska.

       Ovaj put glasanjem, zato čuvajte Republiku Srpsku od njenih neprijatelja i naših neprijatelja, a kada zatreba čuvajte je i od sebe.

       Vaš brat Ivan Stoilković, predsednik Demokratske partije Srba u Severnoj Makedoniji

KOMENTARIŠI

Unesite vaš komentar.
Please enter your name here