Narodna partija Srpske, spremno je ušla u izbornu kampanju, a odlična je atmosfera u Gradskom odboru Trebinje gdje se svakodnevno održavaju sastanci i sprovode aktivnosti u okviru predizborne kampanje za Opšte izbore 2022.

Jovica Vlatković, predsjednik ovog odbora i potpredsjednik NPS-a, a ujedno i nosilac liste za NSRS za IJ 9, rekao je da članovi odbora u Trebinju, kao i svih odbora u Hercegovini, vrijedno rade, nastojeći se da približe narodu i predstave programske sadržaje ove stranke, koja je za relativno kratko vrijeme uspjela okupiti značajan broj pristalica.

“Aktiv mladih učestvovao je u velikom broju u akciji Crvenog krsta u prikupljanju školskog pribora za osnovce socijalno ugroženih kategorija, u toku je akcija dobrovoljnog davanja krvi i brojne druge o kojima ćemo tek pričati. Poseban akcenat je na pripremi centralne tribine NPS-a za IJ 9 u Trebinju, koja će u prisustvu velikog broja zvaničnika, kandidata i ljudi koji podržavaju Narodnu partiju i pokazati da smo značajan politički faktor na ovim prostorima.

Mi znamo zašto, a i narod zna zašto”, poručio je Vlatković uz slogan ove partije.

Trebinje Live