Stevandić: Sigurni smo u dobar rezultat na predstojećim izborima

0
57

Izborni program Ujedinjene Srpske za predstojeće izbore u Izbornoj jedinici devet temeljiće se na energetici, poljoprivredi, turizmu i IT sektoru, rekao je predsjednik stranke Nenad Stevandić.
Na sastanku Regionalnog odbora Izborne jedinice devet Ujedinjene Srpske u Trebinju, Stevandić je izrazio zadovoljstvo radom stranke u ovom gradu, te istakao da postoji i razumijevanje za politiku koju ona vodi u Srpskoj.

“Ponosan sam na razumijevanje politike koju vodimo. Sigurni smo u dobar rezultat, a što se tiče Hercegovine konačan cilj rada je da vidimo koliko možemo da prebacimo preko jednog mandata”, rekao je Stevandić novinarima prije sastanka.

On je istakao da Hercegovina zauzima visok stepen prioriteta kako energetskog tako i poljoprivrednog sektora, te istakao program za 30.000 plastenika u Srpskoj.

“Nama je opredjeljenje da u ovoj izbornoj jedinici imamo direktan poslanički mandat u Narodnoj skupštini i tome su podređene sve naše aktivnosti. Siguran sam da ćemo kroz zajednički rad doći do tog rezultata”, rekao je Kovač.

KOMENTARIŠI

Unesite vaš komentar.
Please enter your name here