Crnogorska policija prikupila je danas obavještenja od supruge teroriste Miloša Žujovića, ubijenog u subotu tokom napada na pripadnika srpske Žandarmerije ispred izraelske ambasade u Beogradu.

Iz Uprave policije Vijestima je nezvanično rečeno da su postupili po zahtjevu kolega iz Srbije i od nje prikupili obavještenja na tražene okolnosti.

– Crnogorski organi za sprovođenje zakona stoje na raspolaganju organima Republike Srbije za dalju saradnju u ovom predmetu – navodi se u saopštenju.

Načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Ninoslav Cmolić rekao je danas da je MUP Crne Gore uhapsio suprugu teroriste, kao i da su joj oduzeti svi elektronski uređaji.

– MUP Crne Gore je ekspresno došao do supruge teroriste, oduzeti su joj svi elektronski uređaji i ona će biti procesuirana. Nama je potrebna podrška cijelog društva kada je u pitanju terorizam. Građani treba da imaju povjerenja u državu i policiju. Mi preduzimamo sve radnje kako bismo održali red i mir i zaštitili naše građane – rekao je Cmolić za Informer TV.

Žujović je u subotu oko 11.00 samostrelom pogodio pripadnika Žandarmerije Miloša Јevremovića (34) u vrat ispred ambasade Izraela u Beogradu, a kod sebe je imao i nož.

VIJESTI IZ ISTE RUBRIKE